Modestudio Jacoba

Maatkleding

In Modestudio Jacoba wordt exclusieve dameskleding gemaakt. Ieder ontwerp wordt éénmalig gemaakt en heeft vaak verfijnde details. Op professionele wijze wordt zowel zakelijke- als feestelijke- en bruidskleding vervaardigd. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsstoffen en materialen. Ook voor het laten maken van unieke kinderkleding bent u aan het juiste adres.

Om het werkniveau te toetsen en zonodig bij te stellen wordt af en toe meegedaan met landelijke modevakwedstrijden.

In de studio is een ruim aanbod van stofstalen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Ook zijn er talloze voorbeeldontwerpen van bekende en minder bekende ontwerpers. Maar natuurlijk is uw persoonlijke wens het belangrijkste uitgangspunt voor elke creatie.

Werkwijze
Naar aanleiding van een persoonlijk gesprek, waarin de wensen van de klant en  individuele factoren de aandacht krijgen, wordt een ontwerpschets en een offerte gemaakt. Na bevestiging van de opdracht wordt naar aanleiding van de gemeten maten een pasmodel van katoen gemaakt. Hierin kunnen wat pasvorm en model betreft nog aanpassingen aangebracht worden. Hierna wordt het ontwerp uit de gekozen stof vervaardigd en vakkundig afgewerkt. In deze periode zullen nog enkele afspraken voor pasmomenten gemaakt worden. Bij bevestiging van de opdracht zal ook afgesproken worden wanneer het kledingstuk klaar is.

Het is belangrijk om een afspraak niet te lang uit te stellen om teleurstelling te voorkomen.